SalsaAkademiens studentteams och showgrupper


Audition till SalsaAkademien Student Teams - Lördag den 28 maj 2016 med callback den 4 juni samt ytterligare en chans 20 augusti!


Var är ett studentteam? 
I ett StudentTeam får du möjlighet att utvecklas ännu mer, lära dig att ta koreografi, arbeta i grupp och du får dessutom chansen att uppträda.
Utmana dig själv! Vi har audition för våra Student Teams ett par gånger per år. 
Du får helt enkelt känna på hur det kan vara att arbeta med dans på ett mer professionellt sätt. 

Mål:
Att elever vi har på SA ska få möjligheten att utvecklas ännu mer i sitt dansande och även ges möjligheter till att uppträda. Vårt mål är att alla som dansar kommer att få uppträda minst ett tillfälle per termin i olika sammanhang. Vi garanterar inte att det är en “Ny” koreografi varje termin för varje grupp då det är dansträningen och teambuilding som ligger i fokus! Att vara med i ett student team är att få ett smakprov på hur det kan vara att arbeta med salsan på ett mer disciplinerat och professionellt sätt. 

Priser och förmåner:
GENERÖSA FÖRMÅNER GÄLLER för alla som deltar i någon av studentgrupperna: Kontakta oss för mer info! För att dela upp din betalning kostnadsfritt maila info@salsaakademien.se. 

Information:
Info till eleverna ges via den Facebookgrupp som SALSAakademien har för detta ändamål. När man blivit antagen via mail så får du behörighet i gruppen. I anmälan i dans.se ange gärna klädstorlek: bh-stl, top, byxstorlek, skjortstorlek, kroppslängd och ev specialinfo som vi behöver ta hänsyn till.