Latin Body Movement - LBM 

Latin Body Movement är för både killar o tjejer. En klass där man dansar individuellt för att öka sin kroppsmedvetenhet och rörelsekapacitet. Vi lägger mycket fokus på koordination, musikalitet och rytmik. Vill man veta hur man använder höfterna och lära sig att skaka på axlarna och få fler stegkombinationer för att kunna improvisera mer så är det här ett viktigt komplement till parklasserna. Kom ihåg att du får ett reducerat pris om du anmäler dig till både en parkurs och en LBMkurs. 

LBM Afro & Rumba

Suveränt komplement och ett måste för alla ambitiösa salsadansare men fungerar även utmärkt för att fördjupa sig i utan att för den delen dansa salsa. På den här kursen blandas det friskt mellan de med tre rumbastilar som heter Yambu, Guaguanco och Columbia och allt möjligt spännande som influenser från cubaton mm. En Latin Body Movement klass med fokus på de rörelser, steg och övningar som kännetecknar den kubanska danskulturen.

LBM Pachanga 

För dig som dansar On2 är det här ett måste! Alltifrån Eddie Torres klassiker till traditionell panchanga och ibland även en chachacha.

LBM Fusion

Du dansar salsa, bachata, On2, kizomba eller kubanskt! Det handlar om att få kontroll på kroppen oavsett dansstil.

LBM LadyStyle

Lady Style d.v.s. vi jobbar på koordination, musikalitet och rytmik, ett viktigt komplement till partnerklasserna , men vi lägger mer fokus på armar, händer och att röra oss smidigt och kvinnligt! 

LBM Orishas

På den här kursen blandas de afrokubanska gudarna (Orishas). En Latin Body Movement klass med fokus på de rörelser, steg och övningar som kännetecknar och präglar den kubanska danskulturen.

LBM Fast Feet 

Mycket fotarbete, rytmik och det går undan!