Frågor & svar


#1. Hur byter man lösenord eller ändrar sina personuppgifter här på hemsidan?

Svar:

Om du klickar på ditt namn, samma ställe där det står "logga in" när du är utloggad, så kommer du till dina kontaktuppgifter. 
Där kan du trycka på "edit profile", och sedan "hantera lösenord".

#2. Hur fungerar avanmälan?

Svar:

Behöver du avbryta kursen av olika skäl gäller följande regler:

  • Avanmälan senare än en vecka innan terminsstart debiteras 300:- i en administrativ avgift.
  • Hoppar du av då kursen redan har börjat debiteras du full kursavgift.
  • Hoppas du av av medicinska skäl får du tillbaka outnyttjade del av kursavgiften alt. slipper betala den delen vid uppvisande av läkarintyg.
  • Anmälan via anmälningsförmuläret är bindande, dvs du förbinder dig till reglerna ovan. Obetalda avgifter skickas vidare till kronofogden.

#3. Hur betalar jag?

Svar: Du betalar inte förrän din anmälan registrerats och du blivit antagen till kursen. Då skickas ett antagningsmejl ut som innehåller all betalningsinfo och du betalar kursavgiften som en vanlig faktura.
Betalning av kursavgifter sker till vårt bankgirokonto och se till att du anger rätt OCR-nummer så att betalningen hamnar hos rätt anmälan. 


#4. Hur många gånger i veckan går man?

Svar:
Varje kurs är EN gång i veckan i 14 veckor. N1, N2 och N3 tex finns flera gånger på schemat, men det är olika grupper. Klassinnehållet blir totalt sett under terminen detsamma. 


#5. Vad är en SOCIAL?

Svar:
Ett lysande tillfälle för er att få prova på era salsasteg i en trevlig och avslappnad miljö. Att få dansa ute, det vill säga socialt, tillsammans med sina kursdeltagare och vänner. Det är precis som man önskar - att det ska vara en kväll ägnad åt salsan. 


#6. Vad ska jag ha på mig?

Svar:
Bekväma kläder och inne-skor. Vissa kommer direkt ifrån kontoret, medan andra har träningskläder! Det finns omklädningsrum och dusch. 


#7. Hur fungerar ett klippkort?

Svar:
Ett klippkort är bundet till de klasser man föranmält sig till. 
Är en parklass full kan man inte delta i den med klippkort. Övriga klasser, som inte är parklasser, går utmärkt att använda klippkort till.