0

SalsaAkademiens videoskola

Av Ibirocay, 10 oktober i Våra kurser
SalsaAkademien videoskola!

Vi är den enda dansskolan i Sverige som erbjuder våra elever videoklipp som följer lektionsindelningen i vår läroplan. Istället för att låna värdefull tid för att filma varje sekvens eller övning som man gått igenom i slutet av lektionen, kan man alltså enkelt logga in på vår hemsida och titta på det klippet som hör till respektive klass. Har man missat ett tillfälle kan man också där ha nytta av att förbereda sig inför nästa lektion genom att tjuvkika på innehållet i förväg.

Samtliga videoklipp som gäller för den terminen och kursen man anmält sig till finns tillgängliga så fort man har blivit antagen på en kurs. Observera att videoskolan endast är aktiv under den period man är elev hos oss och gäller bara för kursen/kurserna man är antagen till. Man måste även ha registrerat ett videokonto via hemsidan samt betalat hela sin terminsavgift innan man får tillgång till klippen. Vi understryker att inte alla klasser nödvändigtvis har ett klipp som referens. Vissa moment är repetition och teknikövningar, där en video inte tjänar något direkt syfte.

OBS! Denna tjänst finns för närvarande endast tillgänglig för salsakurserna från nybörjare upp till medel. Vi jobbar på att komplettera tjänsten så att den inom en snar framtid även ska innefatta bachatan, kizomba, tangon och soloklasserna. Klicka här för att registrera ett konto (Endast för SalsaAkademiens elever)

Kommentarer till inlägget