0

SalsaAkademiens videoskola

Av Ibirocay, 10 oktober i Våra kurser
SalsaAkademien videoskola! Vi är den enda dansskolan i Sverige som erbjuder våra elever videoklipp som följer lektionsindelningen i vår läroplan. Istället för att låna värdefull tid för att filma varje sekvens eller övning som man gått igenom i slutet av lektionen, kan man alltså enkelt logga in på vår hemsida och titta på det klipp..

Fortsätt att läsa →
0

Chicago varje torsdag!

Av Ibirocay, 4 september i Social på Chicago
SALSAAKADEMIEN PÅ CHICAGO VARJE TORSDAG 20.00 - 00.00 Stockholms äldsta salsasocial! SalsaAkademien driver sedan 2004 en av de mest populära och mest kända danskvällarna i Sverige. Socialen startades som ett komplement till de etablerade latinklubbarna och blev på kort tid ett regelbundet vattenhål för alla salsadansare. TIPS!&nb..

Fortsätt att läsa →
0

Surprise Act @ Salsa Showcase

Av Björn Andersson, 28 maj i Dansuppvisningar
Ima Nilsson 13 år, dotter till en av våra STEAM-dansare Håkan, tyckte att det fanns plats för ett extranummer med lite Jazzfunk på SalsaAkademiens Salsa Showcase 2103. En helt oförberedd MC Ibi Regueira gillar läget och ger henne lite avvaktande lillfingret. Ima - tar förstås hela handen...

Fortsätt att läsa →
0

Cuban Night 16/5 @ Chicago

Av Björn Andersson, 13 maj i Social på Chicago
SALSAAKADEMIEN 5ÅR PROUDLY PRESENT: DJ Mango CUBAN NIGHT 16 maj @ Chicago - med SHOWTIME-premiär för SalsaAkademien Rueda STEAMs nya rueda de casino-koroegrafi av Tito Rodríguez! Öppet till 24! https://www.facebook.com/events/571115886267048/DJ MANGO in the house - CUBAN NIGHT på vårterminens sista edition av Social på Chicago! SO BE HERE ..

Fortsätt att läsa →
  1  2  Nästa »  Sista »