Betalning

Sker via den faktura som skickas med ert antagningsbesked eller kontant på plats i vår reception. OBS! Ni betalar alltså inte förrän vi bekräftat att ni fått en plats på kursen och antagningsbesked mottagits.

Ifall ni anmält er till flera kurser men inte antagits till alla ännu ska ni betala det pris som står i antagningsbeskedet. Ifall ni i slutändan blir antagna till ytterligare klasser korrigeras dessa klassers priset så ni får era rabatter.

 Vi tar även emot friskvårdscheckar, friskvårdskuponger samt finns med i både SmartBox "Selection" och "Sport och Aktivitet".

Vid betalning online, var noga med att korrekt uppge det OCR-nummer ni fått i mejlet! Se även till att betala till bankgirot (står även det med i antagningsbeskedet) och INTE postgirot. Att leta reda på vilsekomna betalningar tar extra tid och gör att ni kan få betalningspåminnelser trots att ni redan betalt.

Vill ni dela upp er betalning maila info@salsaakademien.se. 

Betalningspåmminelserna går ut automatiskt när en viss tid efter förfallodatum gått. Har ni fått en felaktig betalningspåminnelse (se dock anmälningsvillkoren nedan) hör av er till info@salsaakademien.se.